Adrenalin och stillhet

En ny säsong och nya utmaningar väntar runt knuten. Som vi har längtat efter ljudet av accelererande skotrar, nysnö, is som glittrar, rykande varm choklad och klämda ostmackor.
Att få glida ut över gnistrande vita vidder och njuta av den storslagna naturen. I sällskap med familjen, vännerna eller allena i det milsvida
skogslandskapet med snötäckta trädtoppar. Packa med dig matsäck och låt äventyret börja, susa fram med vinden i ansiktet och snön som yr omkring dig. Stanna upp vid en liten sjö och pimpla eller bara lyssna på tystnaden.
Bara tanken på oset från en öppen eld får det att kurra välbekant i maggropen och vad är egentligen mer oslagbart än naturens skönhet?
Det är bara att starta motorn och ge sig iväg bland granar och andra snöskoterfantaster.
Låt inte vädret styra dig utan fånga varje tillfälle. Det bästa av allt är att Halvarssons snöskoterplagg är skapade för att du ska kunna få uppleva allt det där härliga, fartfyllda och roliga, oavsett väder och vind. Vi har kläder och utrustning för alla skoteräventyr. Du hittar dem hos utvalda återförsäljare i Skandinavien och delar av Europa.

Titta i vår katalog